Viimeviikonloppuisiin juhiin tehtiin myös nämä kaksi marsipaanikakkua.

1242060565_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242060633_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sankari oli tämänkin täyttänyt valmiiksi pätkismoussella ja toiveena oli juhlien teeman mukaan turkoosia, liljojen muodossa.

1242060730_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242060769_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toisen kakun koristeihin sovittiin vain, että tyyliin sopivat ja niin päädyin tekemään turkooseja ruusuja.
Itse maistelin tätä kakkua ja surukseni huomasin, että se oli jäänyt ihan liian kuivaksi. Kakkupohja oli emännän paistama ja siinä oli käsittääkseni 10:n munan pohja. Kostutin sitä 6 desiä ja olin kuvitellut sen riittävän, mutta toisin kävi. Tosin jälkikäteen vielä mietin, että tämä pohja oli jotenkin valmiiksi tosi tiiviin oloinen, mistä lie johtunut. Kypsä se ainakin oli. Täytteeksi laitettiin mansikka- ja valkosuklaamoussea Hellapoliisin ohjeiden mukaan. Nuo moussetkin tietysti on sellaisia, että niistä ei paljoa enää mehevyyttä heru.

Näissä kummassakin on extra-valkoiset marsipaanit ja alla sitruunalla maustettua sokericremeä. Liljat on sokerimassaa ja ruusut marsipaania. Koristelutarvikelaatikosta löytyi myös reunapoimuttaja, jonka olen hankkinut aikoja sitten, mutten koskaan ollut käyttänyt sitä. Tänä viikonloppuna testailinkin sitä sitten moneen kakkuun :)