Pienen pojan ristiäisiin tein tälläisen talvisen kakun. Äitinsä antoi vapaat kädet, ainoastaan toiveena oli, ettei hörhöjä :)

Sillä perusteella päädyin näinkin simppeliin versioon.
Kakku on 7 munan pohjalla. Pinta on valkoiseksi värjättyä marsipaania ja tähdet muotilla leikattuja. Sivelin tähdet tomuväreillä. Muutkin tilpehöörit on marsipaania :)

Täytteeksi:
5 dl vispikermaa
2 purkkia appelsiinituorejuustoa
300g valkosuklaata.
4 liivatetta
Tilkka kuumaa appelsiinituoremehua
Ripaus sokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi. Hieman ennenkuin vaahto on tarpeeksi kovaa, lisää tuorejuustot. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa ja valuta se kerman sekaan rivakasti sekoittaen. Lisää kuumaan tuoremehuun liuenneet liivatteet. Valuta ohuena norona reippaasti kerma-tuorejuusto-valkosuklaaseoksen joukkoon.

Kostuta kakun kerrokset appelsiinimehulla ja jaa täyte kahteen kakkuväliin.

Kakku kannattaa täyttää niin, että kelmutat kakkuvuoan ja kasaat siihen nurinpäin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia ennenkuin kumoat.

Marsipaanin alla on sokericreme.