1994428.jpg

Jeren synttäreille matkasi tänään Homer, da Vincin mukaisesti :)
Googlettelin Homerin kuvia ja tämä oli mun mielestä niin hupaisa, että oli ihan pakko...

Kakkuun tuli 7 munan pohja (testasin ekaa kertaa uutta silikonivuokaa hyvällä onnella) ja kostukkeeksi vadelmamehua.

Ylimpään kerrokseen Hellapoliisin valkosuklaamoussea

2 munaa<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

½ dl sokeria

2 ½ flora vispiä

200g valkosuklaata

5 liivatelehteä

tilkka vettä

 Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa, kaada lopuksi joukkoon ohuena nauhana vesitilkkaan sulatetut liivatelehdetesitilkkaan sulatetut liivatteet

 

Alempaan Hellapoliisin mansikkamoussea

 

6 liivatelehteä

2 dl vispikermaa

2 dl ranskankermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 ½ -2 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

300-400g mansikoita soseutettuna

Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5-10 minuuttia.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja soseutetut mansikat. Liuota vedestä puristetut liivatteet puoleen desiin kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos edellä mainittuun seokseen ohuena nauhana, nostele joukkoon lopuksi kermavaahto.

 

Marsipaanin alle laitoin sokericremeä ja sillä pursottelin alareunaan nuo pallerot. Homerin ääriviivat maalailin keltaiselle marsipaanille ja leikkasin irralliseksi ja nostin kakun päälle. Eväät ja muut rekvisiitat nyhersin myös marsipaanista.