Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!
Kyllä tämä kotimaa on sitten ihana räntäsateineen kaikkineen :)

Kiitos paljon Salaiselle leivontaystävälleni paketista, joka oli tullu lomareissumme aikana. Paketti on siis marraskuun paketti, pelästyin jo, että onkohan posti lähettänyt sen jo takaisinpäin, kun ei ollut noutajaa saapunut. Onneksi ei.
Tälläistä kaikkea ihanaa oli minua odottamassa. Korttikin oli, kaunis itsetehty, mutta se unohtui kuvasta.

1112225.jpg

Paketti oli tosi kaunis päältäkin päin.

1112228.jpg

Sisältä paljastui kaikkea aivan mielettömän ihanaa. Sydänkuvioitu tiskiriepu, viininpunaisia tosi kauniita servettejä, suklaakuvioita, vaaleanpunaista sokerikuorrutetta, toffeeta, piparimaustetta, kanelitankoja ja Aaltomaljan mallinen piparimuotti. Kiitos vielä kovasti mieluisasta paketista SLY:ni!

Tässä on sitten vähän selvitystä missä olen päivitystaukoa perheeni kanssa viettänyt. Pyörähdimme Lanzarotella, Puerto Del Carmenissa. Mukanamme oli myös mieheni sisko ja hänen miehensä. Kiitos vielä mukavasta matkaseurasta!

Hotellimme terassilta saimme seurata näin kaunista auringon nousua:
IMG_3976.jpg

Rantakadulta pongasimme näin hienoa kivienasettelua jalkakäytävän reunamilta:
IMG_3971.jpg

Tietysti kävimme myös paikallisia nähtävyyksiä katsomassa. Tässä Timanfayan kansallispuistossa ihailemassa laavamaisemia:
IMG_4064.jpg

Tunnistaako kukaan tätä paikkaa?

IMG_4066.jpg

Se on Kapteeni Nemon vihreä laguuni.
Nämä maisemat on näköalatasanteelta saaren pohjoisosassa:

IMG_4047.jpg

IMG_4046.jpg

Kaktuspuistossakin vierailimme. Poikamme vaati ottamaan kuvan lähes jokaisesta kaktuksesta minkä näki, huh, niitä olisi ollut jotain 9000 ;)
Tässä kuitenkin pari niistä:

IMG_4016.jpg

IMG_3987.jpg

Rancho Texas Parkissa vierailimme myös:
IMG_4111.jpg

Siellä oli mahtava kotkien ja haukkojen lentonäytös. Harmi vaan kun rankkasadekuuro keskeytti näytöksen. Tässä joku kottarainen ;)
IMG_4118.jpg

Lomamme aikana kävimme myös laavatunnelissa, jossa käveltiin maan alla noin kilometrin matka. Kävimme myös katsomassa albiinorapuja laavakuplassa, vierailimme Omar Sharifin entisessä huvilassa, kävimme isoilla markkinoilla Tequisessaja pyörähdimme Playa Blancassa. 11 päivää oli meidän mielestä oikein sopivan pituinen loma.

Tulevista leipomuksista sen verran, että nyt viikonloppuna tuskin mitään ennätän tekemään. Olisi pyykinpesua :( , töitä ja pikkujoulut ohjelmassa. Mutta seuraavaksi viikonlopuksi olen lupautunut pistämään sormeni pariin kakkujuttuun, eli viimeistään silloin oikeaa asiaa!