979762.jpg

979765.jpg

979773.jpg

Hei, kiivetäänkös tonne puuhun, sieltä näkee varmaan toooosi kauas?!?

Pinta ja koristeet on marsipaania. Puun runko ja pursotukset kaakaolla värjättyä sokericremeä.
Täytteenä:

Mansikkaa soseutettuna 600g
Valkosuklaa moussea( a' la Lintu75) kaksinkertainen määrä eli näin:

4  munaa
1 dl sokeria
5 dl Flora vispiä
400 g valkosuklaata
10 liivatelehteä
tilkka vettä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa, kaada lopuksi joukkoon ohuena nauhana vesitilkkaan sulatetut liivatelehdet.

Sivelin mansikkamehulla kostutetulla levylle mansikkasurvosta ja sen päälle nostelin tuota moussea, jonka olin ensin antanut vähän aikaa hyytyä. En päässyt tekemään kelmutettuun vuokaan, kun vähän pienensin hieman  kakkupohjaa ja näin ollen se ei onnistunut. Kakun pinnan sivelin sokericremellä.

 

Haluaisin vielä jo etukäteen kiittää kaikkia kommentoijia ja samalla pyytää anteeksi, kun en itse ole nyt jaksanut käydä kommentoimassa muiden blogeissa. Mieltä painaa vielä sen verran koiramme poismeno.