Depp-faneille muistutus...
Trailerin voit katsoa
täältä

TV1 kertoo sivuillaan näin:

 


CRY BABY

Nuoret osasivat käyttäytyä huonosti jo ennen seksiä, huumeita ja rock'n'rollia. Tämän todistaa ainakin vuoteen 1954 sijoittuva Cry Baby (Cry-Baby/USA 1990, 82'), joka parodioi nuorisomusikaaleja makaaberin huumorin avulla. Kulttimaineeseen nyttemmin noussutta elokuvaa tähditti nuori Johnny Depp.

1950-luvun Baltimoressa nuoret ovat jakautuneet Squares ja Drapes -jengeihin eli "taviksiin" ja "rasviksiin" - tottelevaisiin ja kapinallisiin. Orpo Allison kuuluu Squares-jengiin, mutta kyllästyy olemaan hyvä ja rakastuu Drapes-jengin johtohahmoon Wadeen. Tämä on saanut lempinimen "Cry-Baby" kyvystään itkeä vain yksi kyynel. Allisonin poikaystävä ja Squares-jengin johtaja Baldwin ei tietenkään ole mielissään tyttöystävän menetyksestä ja näin jengit ajautuvat sotaan toisiaan vastaan.

Vaikka juoni muistuttaakin tyypillistä Romeo-Julia -asetelmaa, tekee tahallisesti räikeän yliampuva huumori elokuvasta kaikkea muuta kuin tavanomaisen. Dialogi taiteilee hyvän maun rajoilla ja näyttelijät Deppin johdolla vetävät roolinsa railakkaasti ylinäyttelemiseksi.

John Watersin ohjaaman komedian pääosissa ovat Johnny Depp, Iggy Pop, Ricki Lake, Traci Lords ja Amy Locane.

Ai niin, kiitos vanhalle tutulle viestistä, joka piristi aamuani :)