767666.jpg

Testasin uutta neliöirtopohjavuokaani...Mausta ei ole vielä harmainta hajua, täytettä sovelsin Lintu75:n valkosuklaamoussesta. Kerron sitten kun ollaan maisteltu.

Pohja

1 paketti Myllyn Paras SuklaaCookies taikinaa
(pakastealtaasta)

Täyte

2 munaa
½ dl sokeria
1 purkki Flora vispiä
100g valkosuklaata sulatettuna
1 pussi Wiener Nougat-Crushia
2 dl pieneksi pilkottuja tuoreita kirsikoita
6 liivatetta

Painelin sulaneen valmistaikinan vuoan pohjalle ja paistoin 200C n10 min. Annoin jäähtyä.
Laitoin liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkasin munat ja sokerin vaahdoksi. Vatkasin Flora vispin vaahdoksi. Sulatin valkosuklaat mikrossa . Yhdistin vaahdot, suklaan ja kirsikat. Sitten huomasin, että hei, noi WienerNougattien päivämäärä on 27.7.2007, heitänpä ne vielä sekaan :) Lopuksi valutin sekaan vielä ohuena norona kiehuvaan vesitilkkaan liuotetut liivatteet ja laitoin jääkaappiin hyytymään.

Pintaan pritsasin taloussuklaalla muotteja apuna käyttäen kuvioita ja dippasin osan kirsikoista samaiseen suklaatiin ja asettelin päälle. Muutama sitruunamelissan lehti ja siinä se sitten oli...

Saas nähdä miltä tuo Wienernougatti tuossa oikein maistuu. Se näytti painuvan tuonne pohjimmaiseksi.

 

Sitruunamarenki oli heittänyt haasteen...


Meemi: Mistä bloginimesi on peräisin?

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä.
Mistä ne ovat peräisn?
Mikä on niiden tarina?
Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi?Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin."

Kääk... No Pieni Kakkupuoti nimi oli aika helppo keksiä. Minua on riivannut vuoden päivät Depp-hulluus ja Pieni Suklaapuoti on yksi mukavimpia elokuvia. Siitähän se helposti tuli ja kun googlettelin sanayhdistelmää, ei siitä mitään vastaan tullut, mitä kyllä suuresti ihmettelin. Muuta sitten onkin jo nolompi juttu tuo blogin virallinen osoite undyingluv.vuodatus.net. Kehtaakohan kertoa. Ennen kakkubloggailua tapasin roikkua Keep To The Codella (Pirates-elokuvien virallinen fanifoorumi).Undyingluv oli mun nimimerkki siellä ja nimimerkin syntytarina oli se, että uskoin todellakin siihen, että Jack ja Elizabeth saavat toisensa ja ikuisen rakkauden,plääh. No sitten kun tätä blogia laitoin pystyyn ja rekisteröidyin tai jotain, ajattelin, että no pannaanpas samalla nimimerkillä, enkä tajunnut lainkaan sen tulevan blogin osoitteeksi*noloo*. No siellä se nyt vaan on ja pysyy undyingluv, tsiisus sentään ;)
Pauliina on ihan mun oikea nimi.

Taidan jättää muut haastamatta, varmaan tämä jo mukavasti eteenpäin menee muutenkin.