Olin jo jonkun aikaa mielessäni suunnitellut tälläistä kakkua. Yritin ensin leikata sabluunaa itse, mutta sitten kävin Sinooperista ostamasta valmiin. Tai oikeammin muutaman...
Paistoin kolmen munan pohjan (kaakaota joukossa) ja sisään tein mangosta, sitruunatuorejuustosta ja kermasta liivatteen avulla moussen.Kakku on päällystetty kokonaan marsipaanilla, värjäsin hieman valkoisemmaksi, siitä luonnonvalkoisesta kun kuultaa vielä niin helposti läpi.
Kakun pinnan tasoittamiseen on tosi hyvä apuväline tuo siloittaja, niitä taitaa myydä sekä Confetti että Bake and Party. Marien blogista löytyy oikein hyvät kuvalliset ohjeet kakun päällystämiseen marsipaanilla sekä kuviointivinkkejä lisää.
Tässä tämä sabluuna. Mulla oli ensin ajatuksena tehdä vain mattavalkoinen pohja, johon helmiäisvärillä kuvio. Kuvio ei mielestäni erottunut aivan haluamallani tavalla, joten päädyin spreijaamaan koko pinnan sillä ja sitten kuvion pronssimaalilla. Reunanauhat suihkutin kokonaan samalla pronssilla. Pintaan lisäsin muutamia kullanvärisiä sokerihelmiä (Oetkerin helmiäinen).
Pairuo ja Madde, ottaisitteko yhteyttä ([email protected]), voititte alemmassa arvonnassa!