456240.jpg

Tämä oli semmoinen esitys, etten ollut varma viitsinkö edes laittaa esille... Reunoille ei pitänyt tulla mitään, mutta siitä jäi jotenkin niin töräleen näköinen, että oli pakko piilottaa.Lisäksi tortun pinta halkesi uunista ottamisen jälkeen (kukahan osaisi kertoa, mitä mokasin?), että siihenkin oli pakko keksiä jotain pursotusta, kun halkeama kuulsi hillon läpi ihan törkeesti :( . No jokatapauksessa tälläviisiin tein;

Pohja

200g gluteenittomia digestivekeksejä murskattuina

0,5 tl kanelia

75 g sulaa Keijumargariinia

Sekoita aineet ja painele irtopohjavuokaan

Täyte

(sama kuin tässä)

 

400g maustamatonta tuorejuustoa

4 munaa

1,5 dl sokeria

Vatkaa nämä kevyeksi vaahdoksi. Lisää sitten

1dl kermaa

3/4 dl maizenaa

2tl vaniljasokeria

1/2 sitruunan raastettu kuori ja mehu

Paista 175C  n.45 min.

Levitä jäähtyneen tortun pinnalle kirsikkahilloa ja sen päälle hyytelösokeri(ohjeen mukaan)

Pursota reunat, jos tarvis vaatii ;)