Tämä oli semmoinen esitys, etten ollut varma viitsinkö edes laittaa esille... Reunoille ei pitänyt tulla mitään, mutta siitä jäi jotenkin niin töräleen näköinen, että oli pakko piilottaa.Lisäksi tortun pinta halkesi uunista ottamisen jälkeen (kukahan osaisi kertoa, mitä mokasin?), että siihenkin oli pakko keksiä jotain pursotusta, kun halkeama kuulsi hillon läpi ihan törkeesti :( . No jokatapauksessa tälläviisiin tein;
Pohja
200g gluteenittomia digestivekeksejä murskattuina
0,5 tl kanelia
75 g sulaa Keijumargariinia
Sekoita aineet ja painele irtopohjavuokaan
Täyte
(sama kuin tässä)
400g maustamatonta tuorejuustoa
4 munaa
1,5 dl sokeria
Vatkaa nämä kevyeksi vaahdoksi. Lisää sitten
1dl kermaa
3/4 dl maizenaa
2tl vaniljasokeria
1/2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
Paista 175C n.45 min.
Levitä jäähtyneen tortun pinnalle kirsikkahilloa ja sen päälle hyytelösokeri(ohjeen mukaan)
Pursota reunat, jos tarvis vaatii ;)