2097344.jpg

Oltiin viime viikonloppuna yhdistetyissä tupareissa ja kolmekymppisissä.
Synttärisankarille oli toivottu ammattiin liittyvää kakkua ja nyt kun ainakin täällä meilläpäin on ollut ihan lumenpaisumus, oli ihan pakko täräyttää palomies lumiukoksi :)

Täytteeksi toivottiin tuttujakin tutumpia, Hellapoliisin ohjeita mukaellen, mansikkamoussea ja valkosuklaamoussea. Pinta ja koristeet marsipaania, "vesi" koristelugeeliä.

 

Tänään oli meillä myyjäiset koululla. Väänsin vielä viimehetken paniikissa pari kinkkupiirakkaa, muutaman puolukkatortun ja -piirakan ja kimpassa paistettiin joulutorttuja, meille haettiin 80 kipaletta raakapakasteita.

Vaan olipahan myyjäiset...
Jouduttiin hätistellä pois muutamia, jotka jo olivat saapuneet "hyvissä ajoin", melkein tuntia ennen markkinapaikalle. No sitten kun runsain joukoin saapunutta väkeä pidäteltiin käytävässä, salin ulkopuolella, räpsähti sähköt poikki!!!!!Kello oli silloin noin 17.59,30. Siistiii... Jonkin aikaa sitten odoteltiin, mutta ei valoja syttynyt. Sitten viriteltiin kynttilöitä ja varoiteltiin markkinaväkeä ryntäilemästä. Meni varmaan reilu tunti, ennenkuin sähköt tuli takaisin.

Saatiin kuitenkin hyvin leivonnaiset myytyä, joulutorttuja vain jäi aika reilusti. Muumitalot häipyi heti ja ne olisikin pitänyt varmaan hinnoitella vähän kalliimmiksi kuin 30€. Piparikuuset tekivät myös nopeaan kauppansa.

Alvarikin sai myytyä hyvin koruja, mitä yhteistuumin oltiin askarreltu.

Eli kaikista kommelluksista huolimatta loppujen lopuksi meni ihan ok. Nyt on kyllä aika takki tyhjä...Huomenna nimittäin meillä tarjoillaan nimpparisankarin bileissä kaupan kakkua :)