1421743.jpg

1421750.jpg

Tässä näkyy vähän tuota blingblingiä

1421758.jpg

Sain tehdä Alvarin kuviskerhon kaverille synttärikakkua. Toiveena oli heppakakku ja muuten vapaat kädet :) Pääsinkin tähän testaamaan jokin aika sitten tilaamaani heppamuottia. Enää en kyllä muista mistä sen ostin... Se oli aika kiva, heppoja sai marsipaanista tehtynä vielä väänneltyä vähän eri asentoihin ja kun ne vielä maalasi erivärisiksi, oli pollelauma valmis kakkuun kirmaamaan. Tein hevoset vasta edellisenä iltana, että ne olisi vielä niin pehmeitä, että kakkua saisi niidenkin kohdalta leikattua.

Pinnan marsipaanin värjäsin vaaleansinisellä, jättäen sen marmoroiduksi. Pursotukset on sokericremeä ja kukkaset sokerimassaa. Ja kun edelliseen kakkuun ei tullut kukan kukkaa, oli tähän sitten laitettava niitä senkin edestä. Mutta eikös myö olla moneen kertaan todettu, ettei kukkia voi olla liikaa 139.gif
Pintaan suihkautin helmiäisspraytä ja kukissa on sekä vielä pikkusen yltympäriinsä ripoteltuna erisävyisiä discohileitä.

Kakku on 6 munan ja täytteenä mansikkasurvosta sekä valkosuklaamoussea.

Yksi paha homma kyllä seurasi tästä kakusta... mulla alkoi päässä soimaan eräs biisi, mitä nyt ei ihan välttämättä haluaisi montaa päivää kuunnella:

"Vieläkö on villihevosia ja ihana Hanna Ekolan vibraatto" 1121.gif

1421768.jpg