1235387.jpg

1235389.jpg

Tänään tuli 14-vuotta täyteen yritykselläni. Lähes joka vuosi olen kutsunut kyläläiset kakkukahville ja niin kävi nytkin. Olipa ihanaa, kun väkeä kävi moikkailemassa!

Tein kaksi kakkua, kerma ja marsipaani. Eilen illalla väkersin kakut koristeitä vaille valmiiksi ja päivällä kurvasin koristeluhommiin, ennen klo 13 alkavaa kahvitarjoilua. Pasmat meni vähän sekaisin, kun työkamuni soitti melkein heti perään, että täällä on jo vieraita, reilusti etuajassa. Olin ajatellut käydä kukkakaupasta hakemassa oikean ison ruusun kermakakun päälle, mutten sitten ehtinyt. Eikä tietenkään ollut oikein muutakaan koristetta kotona valmiina. Täräytin sitten hätäpäissäni suklaasydämiä kakun pintaan. Meinasin ensin, etten edes kehtaa tämän kakun kuvaa laittaa ollenkaan näytille, mutta mitäs siitä, tässä se nyt on :)

1235405.jpg

Ihan hyvin se näytti suihin kuitenkin häviävän, hieman rujosta ulkomuodosta huolimatta.

Ylempään kakkuun testasin uusia liljamuottejani. En jaksanut etsiä kuvaa, millaisia niillä muoteilla oikeastaan pitäisi tehdä. Tuollaisia hörhelöitä niistä ilmestyi. Liimailin nuo pikkupalat terälehdistä sokerikuorrutteella vielä liljojen sisään. Kukat väritin tomuväreillä. Pursotukset tuossa sokericremeä.
Alemmassa kermaa Wiltonin 1M tyllalla..