973236.jpg

Pääsin käyttämään tähän hyydyketorttuun Salaisen Leivontaystäväni lähettämiä aineksia.

Pohja:
200g Dominokeksejä
75g sulatettua voita

Täyte1:
6 liivatelehteä
200g tummaa suklaata
5 dl kermaa
1 dl sokeria
1dl vahvaa kahvia
ruskeaa karkkiväriä

Täyte 2:

6 liivatelehteä
5 dl kermaa
200g vaaleaa maitosuklaata
200g vaniljatuorejuustoa
1 dl Dooley's likööriä

Murskaa keksit ja lisää sula voi. Sekoita. Painele irtopohjavuokaan (28cm)
Vatkaa kerma, sulata suklaa. Sekoita suklaan joukkoon kuumaan kahviin sulatetut liivatteet. Yhdistä ja lisää sokeria maun mukaan. Kaada vuokaan ja laita kylmään. Sitten teet seuraavan täytteen. 1. täyte ehtii tässä ajassa sen verran hyytyä, että pystyt kaatamaan kohta toisen siihen päälle.

Tee toinen täyte samalla lailla, kahvin asemesta kuumenna likööriä ja sulata liivatteet siihen.

Pinnalla siis Fazerin Nature suklaa-pahkinäsekoitusta ja kaupan hyllyltä valmiita suklaa ruusuja. Osan maalasin elintarvikesprayllä pronssisiksi. Pursotin vielä nokareet kermaa Wiltonin 21 tyllalla.

Kakun reunoille kaadoin vielä Wienernougat crushia.