944084.jpg

Kummitädilleni tein tälläisen marsipaanipäällysteisen appelsiinisen täytekakun. Kummini pitää kovasti marsipaanista ja hänen keittiönsä on vihreä sävyiltään, niin päädyimme sitten tähän väriin ja matskuun. Täytteissä sain vapaat kädet. Kakku on 7:n munan kakku. Kostutin appelsiinituoremehulla, jota hieman laimensin. Täytteeksi tuli appesiinimarmeladia ja appelsiinituorejuustosta, kermasta ja valkosuklaasta tehty mousse. Hyydytin liivatteilla, jotka sulatin appelsiinimehuun.


Kakun pinnan sivelin sokericremellä, jonka olen nyt todennut huomattavasti paremmaksi aineeksi tuohon marsipaanin alle, kuin kermasipaisun. Sokericreme pitää kosteuden poissa täysin tuosta marsipaanista. Samaisella aineella sitten pritsailin tuon kuvion(Tylla Wilton nro 3), otin mallia yhdestä hulppeasta jenkkikakusta, missä tuo kuvio oli kultaisena hääkakun sivulla. Tulostin kuvan paperilla ja vapaalla kädellä yritin sitten toistaa mallin mukaan. Kukat on sokerimassasta tekemiäni. Samalla cremellä pursottelin myös nuo pallerot kiertämään kakun alareunaa, Wiltonin tyllalla nro 5.  Kuva on näköjään hieman sumea, sorry siitä.