Tein tälläisen nopsan kakkusen ihan ilman kummempaa syytä (blogin täytettä :) )
Löysin kaupasta tänään tälläisen paketin, gluteenittoman suklaakakkuseoksen ja päätin heti testata sitä
Tein vain puolikkaan satsin, mutta olisi ehkä ollut parempi tehdä kokonainen, sen verran littanaksi jäi. Eli puolipakettia jauhoseosta, 0,75 dl juoksevaa margariinia ja 2 pientä munaa.(koko pakettiin käsketään laittaa 3). Paistoin pohjan pienessä irtopohjavuokassa ja halkaisin kahtia.
Täyte on nyt ihan omasta päästä...
3 dl turkkilaista jugurttia (karvanaamajugurttia, niinkuin itse sitä kutsun)
2 rkl hunajaa
fariinisokeria maun mukaan
2 dl kermaa vaahdotettuna
5 liivatetta
Sekoita jugurtin sekaan hunaja ja fariinisokeri. Lisää vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon kerma. Täytä kakku tällä seoksella, osan voi jätää pintaa varten. Päälle raastoin tummaa suklaata. Perhosia yritin tehdä Eben oivallisten ohjeiden mukaan
Mun mielestä täyte olisi ollut varmaan parempaa ilman tuota kermaa, mutta mun mies kammoksuu rahkaa ja jugurttia, joten hämäsin hieman tuolla kermalla ...