596336.jpg

596342.jpg

596409.jpg

Tälläinen kakku matkasi tänään Leijonien nuijanvaihtobileisiin :)
Paistoin vuo'assa 10 munan pohjan. Täytteiksi laitoin ensimmäiseen kerrokseen vadelmahilloa ja 1 purkin Flora vispiä, johon lisäsin annoksen Kotigastronomien vaniljakreemiä. Toiseen kerrokseen laitoin mansikkamoussea, jonka ohjeen kopioin tähän
Lintu -75: n sivuilta

Mansikkamousse:

7 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 -2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
300 g mansikoita soseutettuna

Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5-10 minuuttia.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Soseuta mansikat tai paseeraa ne (= painele siivilän läpi)
Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja soseutetut mansikat. Liuota vedestä puristetut liivatteet puoleen desiin kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos edellä mainittuun seokseen ohuena nauhana, nostele joukkoon lopuksi kermavaahto

Pinta ja koristeet on marsipaania. Kakun pinnan sivelin alle ohuelti Flora vispillä ja pursotukset tein samalla tavaralla. Pursotuksiin käytin Wiltonin 1M tyllaa.Koristeet (paitsi nuija, jonka marsipaanin värjäsin kokonaan ruskeaksi)on maalattu valkoiselle marsipaanille Bake and Partyn väreillä ja kullan kimallusta lisäsin kristallipulverilla.