542530.jpg

542535.jpg

Kuvat on tosi huonoja, anteeksi, ne on otettu noin 01.15 viime yönä... Tänään sain liikkeeni auki 2 viikkoa kestäneen remontin jälkeen ja sen kunniaksi  tarjosin kakkukahvit. Kakut meni viimeistä murusta myöten.

Ylempi kakku;
tähän päätyi osa
näistä ,pinta valkoista marsipaania, johon sivelin kristallipulveria. Reunat Americolorin fuksialla värjätystä marsipaanista.Koukerot tällä. Täytteenä aprikoosihilloa, Flora-vispi+appelsiinituorejuusto yhdistettynä. Kostutin appelsiinimehulla.

Alempi kakku:
Pursotukset Flora-vispillä(jotenkin mun muotosilmää häiritsee tuo koripursotus yhdistettynä tuohon päällisen pursotukseen, mikähän parhaiten tuon korijutun kanssa sopisi?) Pinnalla pakastemansikoita, hyytelösokeria päällä. Sisään laitoin mansikkamoussea ja kostutin mansikkamehulla.

Edit:

Kommenteissa kyseltiin, mikä liike on kyseessä, niin tässä muutama kuva. Älkää antako peilien teippausten ja tukien häiritä ;) Kehykset saatiin nyt illalla paikoilleen ja tuet pitää ne liiman kuivumisen ajan paikoillaan 

542871.jpg

Tässä vähän yleiskuvaa ^

542872.jpg

Tässä on mun "työpaikka" ^

542875.jpg

Sitte oli vielä pakko laittaa kuva tästä kellosta, johon tykästyin ^

 

Täällä miä siis vietän sen ajan, joka häiritsee tätä kakkujentekoa. Ei vaiskaan, tää on se työ jostä tykkään :)

Jos jollain tulee mieleen, mistä saisi semmoiset nuppivetimet, jotka olisi joko kirkkaat tai pinkit/lilat, kristallinnäköiset, vinkkiä otetaan kiitollisena vastaan...