Sähköpostiini pöllähti taannoin hyvältä ystävältäni tälläinen ohje.(Hieman sovelsin)
Pohja:
200g kaurakeksejä
75g voita sulatettuna
Täyte:
1 pussi turkinpippurirouhetta
200g vaniljatuorejuustoa
5dl flora-vispiä
5 liivatelehteä
200g tummaa suklaata
Tee kakku irtopohjalliseen vuokaan.Laita pohjalle leivinpaperi.
Murskaa keksit ja sekoita sula voi joukkoon.Painele vuokaan tasaisesti.
Laita noin puolet turkinpippurirouheesta likoamaan n1dl vettä(muutamaa tuntia aiemmin)
Laita liivatteet kylmään veteen .Vatkaa kerma,lisää joukkoon tuorejuusto.Sulata suklaa ja sekoita mukaan.Ota turkinpippureitten likoamisvesi talteen.Lisää lionneet sekä loput rouheet turkinpippuri pussista.Kuumenna talteenottamasi neste kuumaksi ja liota liivatteet siihen.Lisää sekoittaen ohuena norona joukkoon.Kaada vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Koristele hyytynyt kakku haluamallasi tavalla.
Itse pongasin nätin ohjeen Merjalta täältä.
Lisäsin vielä tänään kaupasta löytämiäni Meiran Suklaakoristerakeita.
Maistamaan en vielä päässyt,kuppien pohjat maistuivat ainakin hyville!
Kiitoksia Mosselle ohjeesta!