Sähköpostiini pöllähti taannoin hyvältä ystävältäni tälläinen ohje.(Hieman sovelsin)

382328.jpg

Pohja:

200g kaurakeksejä

75g voita sulatettuna

 

Täyte:

1 pussi turkinpippurirouhetta

200g vaniljatuorejuustoa

5dl flora-vispiä

5 liivatelehteä

200g tummaa suklaata

 

Tee kakku irtopohjalliseen vuokaan.Laita pohjalle leivinpaperi.

Murskaa keksit ja sekoita sula voi joukkoon.Painele vuokaan tasaisesti.

Laita noin puolet turkinpippurirouheesta likoamaan n1dl vettä(muutamaa tuntia aiemmin)

Laita liivatteet kylmään veteen .Vatkaa kerma,lisää joukkoon tuorejuusto.Sulata suklaa ja sekoita mukaan.Ota turkinpippureitten likoamisvesi talteen.Lisää lionneet sekä loput rouheet turkinpippuri pussista.Kuumenna talteenottamasi neste kuumaksi ja liota liivatteet siihen.Lisää sekoittaen ohuena norona joukkoon.Kaada vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Koristele hyytynyt kakku haluamallasi tavalla.

Itse pongasin nätin ohjeen Merjalta  täältä.

Lisäsin vielä tänään kaupasta löytämiäni Meiran Suklaakoristerakeita.

 

Maistamaan en vielä päässyt,kuppien pohjat maistuivat ainakin hyville!

Kiitoksia Mosselle ohjeesta!