416131.jpg

Minunkin piti päästä kokeilemaan tuota korinpohjapursotusta.Kauhea moka tullut tuossa reunapursotuksessa,järkky roikko,,,huomasin vasta näistä kuvista,,,onneksi se ei vaikuta makuun ja eihän sitä välttämättä huomais jos ei suureen ääneen julistaisi,,seli seli,,,

Kakku ei olekaan nyt tavallinen täytekakku.Paistoin nimittäin suklaapiirakkaa pellillisen ja tein vain kaksikerroksisen kakun tälläkertaa.

Tässä sen piirakan ohje vielä,samaa kuin aiemmissa muffinsseissa käyttämäni taikina.

5dl sokeria

5dl vehnäjauhoja

2,5tl soodaa

2tl vaniljasokeria

Sekoita kuivat aineet keskenään

200g voita

3rkl tummaa kaakaota

1tl suolaa

2,5dl vettä

Liemi kiehautetaan ja annetaan jäähtyä.Lisää liemi jauhoseokseen ja sekoita.Lisää 2 munaa ja 2dl jugurttia(myös piimä käy),sekoita.Paista pellillä 20-30min 200C.Leikkaa jäähtynyt piirakka kahtia.

 

416142.jpg

En kostuttanut tätä lainkaan.Piirakka on aika mehevä itsessään,luotin siihen,,,Väliin laitoin;

1 pussi Blå Bandin suklaamoussea+1dl maitoa

Lisäsin vielä 1dl kuohukermaa ja 100g tuorejuustoa moussen sekaan

Laita toinen kerros päälle

Kuorrute

50g voita

3rkl maitoa

1rkl tummaa kaakaota

n.1/2 pkt tomusokeria

Sulata voi,lisää kaakao,maito ja viimeiseksi sihdattu tomusokeri.Sekoita tasaiseksi.Levitä kakun päälle nopeasti!

416146.jpg

Pursotin reunat korinpohjapursotuksella,ohje ,pursotuksiin meni 5dl Flora vispiä.

Tässä vielä lähikuva

416133.jpg

Tämä on varmaan hirmu makeaa ;-)

Edit;niin tämä kakku meni siis akvaario-ja lemmikkieläinkauppaan ylläriksi.