Tämän kakun myötä opin, etten tee enää sulatetulle suklaalle pursotuspussia tavallisesta pakastuspussista. Pritsailin pintaan sievästi jo muutaman jutun kun pussi levähti kunnolla :( Siirtelin sitten lijat uuteen paikkaan ja jouduin tekemään tuollaisia omalaatuisia kuvioita vielä muutamien pisaroiden hämäykseksi. En tiedä olisitteko huomanneet, jos en olisi paljastanut...
Tein kuuden munan pohjan. Täytin omenahillolla ja mangomoussella.
Edit: lisäsin ohjeistusta
Eli tuo mangomoussetäyte, Ullan ohjetta( tässä originaali, kopioin sen ja muokkasin vähän) hieman muokkasin ja tein sen näin
Täyte:
1 iso prk (425 g) säilykemangoa
1 dl sokeria
½ dl vettä
2 keltuaista
7 liivatelehteä
2 rkl sitruunanmehua liivateveteen
3 dl Flora vispiä
Soseuta mangot. Kiehauta kattilassa vesi ja sokeri. Nosta kattila syrjään ja vatkaa joukkoon keltuaiset. Vatkaa seosta kunnes täyte jäähtyy ja se on kuohkeaa.
Liota liivatteet. Liuota ne kiehuvaan veteen (n.½-1 dl) johon olet laittanut sitruunamehua.
Sekoita liivateseos ja keltuaisvaahto mangososeen kanssa.
Lisää kermavaahto
Kinuskikuorrutteen ohjeen löysin täältä
|
Minä kun en ole lainkaan mikään kokkailuihminen, pengon netistä näitä ohjeita.