Tänään vietettiin tyttären 6-vuotisjuhlia. Meno oli sen verran rankkaa, että taidanpa laittaa vain kuvat ja nekin kaikki tähän samaan...

 

Vadelmamousse-lemongurd-kakkua

1250441529_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250442269_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250442331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Enkelten ruokaa paholaisen kakussa...

(ohje löytyy linkin takaa, oli tosi hyvää)

1250442393_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mustikka-vadelmapiirasta

1250442451_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä ohje sellaisena, kuin sen ystävältäni sähköpostiin sain.

Pellillinen:

POHJA 300 g margariinia
7 ½ dl vehnäjauhoja
n. 2 dl sokeria
3 tl leivinjauh.
1 ½ dl kahvikermaa


TÄYTE 3 prk ranskankermaa
1 ½ dl fariinisokeria
3 tl vaniljasokeria
6 dl kuohukermaa vatkattuna


PÄÄLLE 9 - 12 dl mustikoita ja vadelmia

PINNALLE Kakkukiille, ohjeen mukaan , hyytelösokerista ,punaseen mehuun


Sekoita pehmeään rasvaan kuivat aineet. Lisää kerma ja sekoita taikina. Painele taikina jauhosin käsin pellille
Painele vuokaan ja anna seistä kylmässä n. 20 min.
Paista alatasolla, 200 ja noin 20 minsaa.
Anna jäähtyä 5- 10 min.
Kaada täyte pohjan päälle, täytteen päälle ripottele marjat ja lopuksi kiille marjojen päälle

PELKKÄ POHJA SIIS PAISTETAAN

Lohivoikkaria

1250442512_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250442563_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muffiensien päälle laitoin maisteltavaksi  Fazerin uuden uutukaista suklaata. Tuotetta ei vielä kaupoista löydy, ensi kuussa nähtävästi. Hyvin teki kauppansa Cool

Tässä pientä esimakua, miltä ne sitten näyttävät. Kauniita on pakkauksetkin.

1250442915_img-d41d8cd98f00b204e9800998e